Geslaagd culinair reünieweekend

Chef in training
Beste ouders, verzorgers, Stamleden, Explorers en Scouts, Pivo’s, vrijwilligers en vriend(inn)en van Luctor,

Ons reünieweekend 11 t/m 13 oktober jl. in het Candea College in Duiven, met als thema “Luctor’s Resto” is bijzonder geslaagd!

Maar wat ging dat weekend weer snel voorbij!
Iedereen heerlijk gegeten in “Luctor’s Resto” al weigerde eerst nog eventjes de gasfornuizen in de Resto keuken, maar het kookteam heeft een goed diner klaar gemaakt!

luctorChocoletters

Is ook nog  SINTERKLAAS langs geweest in de gymzaal, net voor we gingen slapen. Niet erg hoor want er was voor iedereen een chocoladeletter. En een prachtig verzorgd “dierenverhaal” met echte beesten door Sander, geassisteerd door Joey, met dieren als Kameleon, vogelspin, slangen, enz. een heel spannend avondprogramma. Met als slot een echt certificaat!

Omdat Joey zo goed was in assisteren, mocht hij de trekking doen van de 20 nummers van het Luctor-Kikker-Parents-Plan, de actie uit 2004<>2005. Elk jaar loten we 20 certificaathouders uit die hun geld (€ 25,00) terug kunnen krijgen. Staat uw/jouw nummer hieronder en wil je het bedrag terug krijgen, geef dan middels een mailtje het bankrekeningnummer door aan de secretaris van onze Stichting. Klopt e.e.a. dan zal hij onze penningmeester vragen het bedrag terug te storten. Natuurlijk mag u/je het vergeten en/of als gift zo laten!

Hieronder de uitgelote certificaatnummers:
5   6   7    8    9   12  14  17  19   41  75  101  123  128  164  177  194  195  198   200  

Natuurlijk een grote pluim en groot applaus voor ons spelteam en de PIVO’s die het weekend hebben georganiseerd. Klasse!

kikkerbord gemaakt door Anna okt. 2013

 

En bij de sluiting van het weekend bood Anna nog een prachtig zelf gemaakt wandbord aan, waarin onze Luctor kikker in mozaïek is gelegd in gips, PRACHTIG !

Natuurlijk zoeken we daar een mooie plek voor in ons clubhuis!

Dit bericht werd geplaatst in Explorers, Leiding, Scouts, Stam door Wil Hogenstijn . Bookmark de permalink .

Over Wil Hogenstijn

In 1958 als welpje in Arnhem bij de Carles de Foucald groep gekomen. Na bij de Welpen, Scouts en Rowans geweest te zijn ben ik bij de leiding van de Christoforusgroep in Arnhem gekomen. Ook was ik in 1976 hopman van de Jamboree groep in Noorwegen, van het Nederlands contigent. Na 12,5 jaar bij de Christoforusgroep kwam ik bij onze Luctor terecht. Ik wilde toen graag iets anders, zeker ook moest er Scouting voor jongeren met een beperking (handicap) komen. De Luctor zocht en ik vond toen de Luctor! En nu na 33 jaar actief als ............. nu een stapje terug maar nog wel lekker actief als beheerder clubhuis en onderdeel van het bestuur. Ik hoop nog heeeeel veel jaren m'n bijdrage aan onze Luctor te kunnen leveren. Vind het nog steeds te gek, leuk en zou het voor geen goud hebben en kunnen missen!