Stam en de ABN-AMRO Foundation-dag

Zaterdag 2 november a.s. is er voor onze Stam een speciale bijeenkomst!

ABN-Amro-GebouwDe directeur van de ABN Amro bank kwam op bezoek op ons clubhuis en vroeg of hij een activiteit voor onze groep mocht verzorgen. Leuk, te gek dat lijkt ons wel wat! Eventjes gesnuffeld in onze wensenveloppen die we aan het begin van het jaar hadden gemaakt. Daar vonden we een wens van de Stam om eens in het Openluchtmuseum te gaan kijken, HELAAS op 28 oktober kun je daar alleen nog wandelen. Maar samen hebben we een nog mooier, leuker, slimmer idee uitgewerkt en gaan we met z’n allen na het eten van een stapel pannenkoeken naar het Watermuseum in Arnhem. De mensen die niet mee kunnen naar het watermuseum (bij 20 is het daar vol) gaan in die tijd ons clubhuis opknappen, dakgoten schoonmaken, rommel opruimen, enz.

NWm_LogoNw3kl

En wat nog leuker is, we hoeven helemaal niks te betalen alles verzorgd de ABN Amro en wie weet blijft er ook nog wel wat over voor als we nog een wens hebben. Denk maar vast na en wie weet welke wensen nog vervult kunnen worden? Spannend hè?

pannenkoekenJullie krijgen nog wel een berichtje dat je voor zaterdag 2 november dus GEEN BROOD mee hoeft te nemen, pannenkoeken zijn veeeeeel lekkerder! Maar dan weet je dat vast.

Alle informatie voor deze bijeenkomst is in het kort te vinden in onze agenda, want daar staat de speciale Stam-ABN-AMRO Foundation-dag ook bij.

Dit bericht werd geplaatst in Stam door Wil Hogenstijn . Bookmark de permalink .

Over Wil Hogenstijn

In 1958 als welpje in Arnhem bij de Carles de Foucald groep gekomen. Na bij de Welpen, Scouts en Rowans geweest te zijn ben ik bij de leiding van de Christoforusgroep in Arnhem gekomen. Ook was ik in 1976 hopman van de Jamboree groep in Noorwegen, van het Nederlands contigent. Na 12,5 jaar bij de Christoforusgroep kwam ik bij onze Luctor terecht. Ik wilde toen graag iets anders, zeker ook moest er Scouting voor jongeren met een beperking (handicap) komen. De Luctor zocht en ik vond toen de Luctor! En nu na 33 jaar actief als ............. nu een stapje terug maar nog wel lekker actief als beheerder clubhuis en onderdeel van het bestuur. Ik hoop nog heeeeel veel jaren m'n bijdrage aan onze Luctor te kunnen leveren. Vind het nog steeds te gek, leuk en zou het voor geen goud hebben en kunnen missen!