Reünieweekend 2015

Zijn jullie alweer een beetje bijgekomen van reünieweekend?

Want wat was het weer gezellig!
Allereerst natuurlijk dank aan de directeur van het Candea college dat we ook dit jaar weer gebruik mochten maken van de locatie aan de Eltensestraat.

Vrijdagavond opende we het weekend met de installatie van welpen: Joris, Tim en Benjamin. Samen een kleur maken en je hand op het gloednieuwe welpenbankje zetten was de opdracht. En natuurlijk de belofte. Dat alles in ruil voor de insignes en de groepsdas.
Welkom bij Luctor!

Voordat we gingen slapen hebben er nog een potje traditioneel trefbal gespeeld, want ja dat hoort toch wel bij reunieweekend. Ook dit jaar sliepen we weer in de grote gymzaal. Een paar pivo’s hadden zelfs een zwevend tapijt als bed gemaakt.

Zaterdagochtend stond in het teken van knutselen met zeep. Een ware schone kliederboel met mooie resultaten en een heerlijk geurende aula. ’s Middags hebben we in de een grote groep het handelsspel gespeeld. En ’s avonds was natuurlijk de bonte avond.

Thea en Mandy streden om de Akela-badge en de explorers, stam en welpen moesten hun daarmee helpen. Eventjes kwam zelfs de fruitmachine terug. Wie er gewonnen heeft? Vraag dat maar bij de deelnemers, ze kunnen er vast mooie verhalen over vertellen.

Zondag was er een mooie speurtocht uitgezet. Aan de hand van straatnamen en een plattegrond wisten we ons een weg door Duiven te banen. Toen we terug waren stonden en soep en worstenbroodjes op ons te wachten.

Om kwart over 2 was het alweer tijd om af te sluiten, natuurlijk niet zonder het hoeke-tjakka, waaraan ook de welpen dit jaar meededen.

Dan wil ik nog graag bedanken: het weer. Want ook dit jaar was het weer weer geweldig!

Tot volgend jaar!