Bijna een decennium online; tijd voor een nieuwe site

Scouting Luctor et Emergo is inmiddels al bijna 9 jaar online te vinden. Al die tijd heeft de site goed dienst gedaan. Maar het is tijd voor iets nieuws.

luctorOudeWebsiteDe nieuwe site bevat uiteraard de belangrijkste informatie die ook op de oude site te vinden was. Maar daarnaast is er nu ook een overzichtelijke kalender te vinden, waar alle bijeenkomsten te vinden zijn. Verder is het nu ook mogelijk om te zoeken naar bepaalde zaken via de zoekfunctie. Zo is het menu logischer ingedeeld, waardoor informatie hopelijk ook beter te vinden is.

Maar het meest belangrijke is dat het beter onderhoudbaar is, waardoor meer pivo’s leuke berichten met foto’s kunnen plaatsen van allerlei activiteiten die we doen. Er zal daardoor hopelijk meer te lezen zijn! En dat is altijd goed.

Graag horen we van de bezoekers van de site of er informatie mist, slecht te vinden is, of misschien uitgebreider zou moeten zijn. Ook andere suggesties zijn meer dan welkom. Een kort mailtje aan de webmaster is zeer welkom. Alvast bedankt.