Pannenkoeken tijdens ABN-AMRO foundation-dag

pannenkoekenZaterdag 5 april 2014, ABN-AMRO Foundation-dag!

Het programma van 2 november vorig jaar, moest helaas door verdrietige omstandigheden worden afgelast. Maar, gelukkig gaat het komende zaterdag 5 april wel gebeuren. Samen met onze Stam gaan we naar het Watermuseum nadat we eerst een stapel pannenkoeken hebben opgegeten!

ABN-Amro-GebouwEen ploeg van ABN-AMRO medewerkers blijft op clubhuis achter om nog wat klussen ter plekke te doen, mooi toch !!! Je krijgt nog berichtje dat je geen brood hoeft mee te nemen, maar dat snap je natuurlijk al.

 

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen door Wil Hogenstijn . Bookmark de permalink .

Over Wil Hogenstijn

In 1958 als welpje in Arnhem bij de Carles de Foucald groep gekomen. Na bij de Welpen, Scouts en Rowans geweest te zijn ben ik bij de leiding van de Christoforusgroep in Arnhem gekomen. Ook was ik in 1976 hopman van de Jamboree groep in Noorwegen, van het Nederlands contigent. Na 12,5 jaar bij de Christoforusgroep kwam ik bij onze Luctor terecht. Ik wilde toen graag iets anders, zeker ook moest er Scouting voor jongeren met een beperking (handicap) komen. De Luctor zocht en ik vond toen de Luctor! En nu na 33 jaar actief als ............. nu een stapje terug maar nog wel lekker actief als beheerder clubhuis en onderdeel van het bestuur. Ik hoop nog heeeeel veel jaren m'n bijdrage aan onze Luctor te kunnen leveren. Vind het nog steeds te gek, leuk en zou het voor geen goud hebben en kunnen missen!