In memoriam Joop Rotteveel

Een bijzondere man met een lange betrokkenheid bij Luctor et Emergo en Scouting in het algemeen. Helaas is hij er nu niet meer voor ons.

In een vogelvlucht zijn betrokkenheid:

  • 24-05-1974; inschrijving bij Scouting Nederland als bestuurslid bij Luctor et Emergo, na overlijden van hun zoon Martin.
  • 01-11-1985; Functie voorzitter Stichtingsbestuur Luctor et Emergo
  • 01-07-1990; Ontvangst zilveren waarderingsteken Scouting Nederland
  • 2004-2005; Secretaris/penningmeester “kikker-parents-plan” t.b.v. de uitbreiding van het clubhuis
  • 2005-2018; Secretaris/penningmeester “Donateurs actie Luctor” (hij maakte jaarlijks voor donateurs mini jaarverslag van groepsactiviteiten en vroeg weer jaarlijkse bijdrage als donateur)

Daarnaast vele, vele zomerkampen als fourage-echtpaar samen met Gerrie (die twee jaar geleden overleden is) en hun hond Polly in een Paradiso vouwwagen.
Ook nog aantal jaren districtvoorzitter Scouting Arnhem geweest.
Ontving in 2015 het “erevoorzitterschap Stichting Luctor et Emergo“ als afsluiting van zijn actieve Luctor tijd. (31-12-2014 uitgeschreven KvK).

Nogmaals een groot dank je wel, namens Scouts, Explorers, Stam, Leiding en Bestuur.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen door Wil Hogenstijn . Bookmark de permalink .

Over Wil Hogenstijn

In 1958 als welpje in Arnhem bij de Carles de Foucald groep gekomen. Na bij de Welpen, Scouts en Rowans geweest te zijn ben ik bij de leiding van de Christoforusgroep in Arnhem gekomen. Ook was ik in 1976 hopman van de Jamboree groep in Noorwegen, van het Nederlands contigent. Na 12,5 jaar bij de Christoforusgroep kwam ik bij onze Luctor terecht. Ik wilde toen graag iets anders, zeker ook moest er Scouting voor jongeren met een beperking (handicap) komen. De Luctor zocht en ik vond toen de Luctor! En nu na 33 jaar actief als ............. nu een stapje terug maar nog wel lekker actief als beheerder clubhuis en onderdeel van het bestuur. Ik hoop nog heeeeel veel jaren m'n bijdrage aan onze Luctor te kunnen leveren. Vind het nog steeds te gek, leuk en zou het voor geen goud hebben en kunnen missen!