Yes, yes onze EERSTE bijeenkomst in 2021

Beste ouders, verzorgers, leden, belangstellende

We hebben afgelopen zaterdag 11 september onze eerste Luctor bijeenkomst kunnen houden in en rondom ons clubhuis, HIEP, hiep HOERA !!!

Bijna allemaal waren we er weer. Eerst best gek maar snel voor iedereen heel fijn elkaar weer echt te zien. We hopen natuurlijk dat we er weer allemaal met de bijeenkomsten ook weer kunnen zijn. En we hadden ook nog geluk dat we maar een heel klein beetje last hadden van de regen tijden de leuke speurtocht die was uitgezet.  Want we moesten toch wel zelf zien of er in de omgeving niets veranderd was.

En aan het eind van de middag, BBQ, frikandellen, hamburgers, stokbrood met lekkere kruidenboter, limonade, enz. enz. Echt heel lekker allemaal. Tot slot nog een kwis met vragen of we nog wel alles van onze eigen Luctor en clubhuis wisten.

Verderop vind je ook weer het overzicht van de reguliere bijeenkomsten van onze Explorers en Stam.

Ook weten we al bijna zeker dat we ook weer een reunie-weekend kunnen gaan houden op ons vaste reunie-weekend-adres!    Daar komt nog verdere informatie over binnenkort.

En ik begin ook al weer een beetje in SINTERKLAAS te geloven want ik zag in het nieuwe overzicht staan dat er dit jaar weer een bezoek van hem in zit op ons clubhuis.

Spelteam Luctor

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Explorers, Stam door Wil Hogenstijn . Bookmark de permalink .

Over Wil Hogenstijn

In 1958 als welpje in Arnhem bij de Carles de Foucald groep gekomen. Na bij de Welpen, Scouts en Rowans geweest te zijn ben ik bij de leiding van de Christoforusgroep in Arnhem gekomen. Ook was ik in 1976 hopman van de Jamboree groep in Noorwegen, van het Nederlands contigent. Na 12,5 jaar bij de Christoforusgroep kwam ik bij onze Luctor terecht. Ik wilde toen graag iets anders, zeker ook moest er Scouting voor jongeren met een beperking (handicap) komen. De Luctor zocht en ik vond toen de Luctor! En nu na 33 jaar actief als ............. nu een stapje terug maar nog wel lekker actief als beheerder clubhuis en onderdeel van het bestuur. Ik hoop nog heeeeel veel jaren m'n bijdrage aan onze Luctor te kunnen leveren. Vind het nog steeds te gek, leuk en zou het voor geen goud hebben en kunnen missen!