Stam

badgeStam

De Stam is een speltak binnen Luctor et Emergo die in 2006 opgericht is. Alleen leden die eerst bij de Welpen of Scouts/Explorers speltak hebben meegedraaid, kunnen naar deze speltak ‘overvliegen’. Deze speltak heeft op iedere eerste zaterdag van de maand een bijeenkomst van 13.00 uur tot 16.00 uur. De Stam heeft geen zomerkamp, maar een pinksterkamp. Daarbij wordt er niet meer gekampeerd in tenten, maar wordt er een geschikt clubhuis gezocht om te verblijven.

blouse_stamWat bij iedere speltak geldt, is dat iedere deelnemer in principe vijf jaar kan meedraaien in de speltakken Welpen, Scouts/Explorers en Stam. Afhankelijk van beschikbare plaatsen kan besloten worden deze termijn te verlengen, waarover de groepsraad zal beslissen.

Voor een Stam lid is het niet mogelijk ‘over te vliegen’ naar een andere speltak. Eventueel kan de termijn van 5 jaar stilzwijgend verlengt worden indien er nog plaats beschikbaar is.

Bekijk ook de informatie over de andere twee speltakken: Welpen en Explorers