ikscoutthuis.nl gelanceerd

Scouts, Explorers en Stamleden,

Omdat we voorlopig nog niet bij elkaar kunnen komen in ons clubhuis, en ook de RSW dit jaar niet doorgaat, is het wel leuk om op de website  www.ikscoutthuis.nl van Scouting te gaan kijken. Hele leuke activiteiten die je vanuit thuis, of je woongroep kunt doen. Er zijn zelfs bij sommige activiteiten nog leuke prijsjes te winnen als je een opdracht instuurt!

Gewoon doen !  Veel succes !

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen door Wil Hogenstijn . Bookmark de permalink .

Over Wil Hogenstijn

In 1958 als welpje in Arnhem bij de Carles de Foucald groep gekomen. Na bij de Welpen, Scouts en Rowans geweest te zijn ben ik bij de leiding van de Christoforusgroep in Arnhem gekomen. Ook was ik in 1976 hopman van de Jamboree groep in Noorwegen, van het Nederlands contigent. Na 12,5 jaar bij de Christoforusgroep kwam ik bij onze Luctor terecht. Ik wilde toen graag iets anders, zeker ook moest er Scouting voor jongeren met een beperking (handicap) komen. De Luctor zocht en ik vond toen de Luctor! En nu na 33 jaar actief als ............. nu een stapje terug maar nog wel lekker actief als beheerder clubhuis en onderdeel van het bestuur. Ik hoop nog heeeeel veel jaren m'n bijdrage aan onze Luctor te kunnen leveren. Vind het nog steeds te gek, leuk en zou het voor geen goud hebben en kunnen missen!