Bijeenkomsten tot eind mei afgelast

Opnieuw heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland verzoekt alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 mei niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten de komende weken, tot en met 31 mei gepland stonden NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

We houden het schema met opkomsten op de website up-to-date, zodat altijd inzichtelijk is of een bijeenkomst wel of niet doorgaat.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

Bovenstaande bericht zal aan de ouders/verzorgers van ieder lid verstuurd worden.