Bijeenkomsten tot augustus afgelast

Opnieuw heeft Scouting Nederland haar advies aangepast wat betreft de opkomsten voor Scoutinggroepen in relatie tot het coronavirus. Voor onze Luctor et Emergo betekent dit dat er door de RIVM gehanteerde voorwaarden tot 1 augustus GEEN bijeenkomsten kunnen worden gehouden.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent ook dat we helaas hebben moeten besluiten ook het weekend-kamp in juli, wat gepland stonden NIET door kan gaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hopelijk in het nieuwe seizoen weer kunnen aanvangen.

We houden het schema met opkomsten op de website up-to-date, zodat altijd inzichtelijk is of een bijeenkomst wel of niet doorgaat.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

Bovenstaande bericht zal aan de ouders/verzorgers van ieder lid verstuurd worden.